Георги Харизанов за Тошко Йорданов: Напълно е възможно човек с мозък на мравка да е сценарист, водещ и депутат

Господинът или е клеветник, или е затаил и прикрил престъпление

Георги Харизанов
Георги Харизанов Източник: bTV

От фейсбук профила на Георги Харизанов

 

"Тошко Йорданов си е поставил за цел всички да разберат, че е напълно възможно човек с мозък на мравка да е сценарист, водещ и депутат.
Защото след днешния ден хипотезите относно политика Тошко Йорданов са 2 /две/:
Господинът или е клеветник и набеждава Татяна Дончева в предлагане на подкуп или, ако такова нещо наистина се е случило, е затаил и прикрил престъпление /изчаквайки до днес поради неясно какви причини/ и за същото трябва да бъде обект на наказателно преследване.
Борците с корупцията от ИТН са си затраяли за предлаган рушвет. Точка. Мозък на мравка.
Всички призиви на Христо Иванов за съставяне на кабинет с третия мандат стават още по-трогателни на фона на разразяващото се малоумно лайномятане между довчерашните борци с мафията и носители на справедливостта, които доскоро гордо озаряваха кориците със скафандри в ръка.
Прочее някой разбра ли защо Христо е бил в офиса на Слави преди провала на първия мандат, за да договаря третия? Ясновидство ли надушвам тук? Да не е това дългата ръка на Ванга?
"Незнанието не е извинение", Христо.
Щяхте ли все така на драго сърце и на всяка цена да подкрепяте правителство на третия мандат, договорено и спазарено с някакви листчета по някакви офисчета, властелини на гумената лодка? Или това тошковото днес нямаше да е чак такъв проблем, стига Радев да беше решил мандатът да е ваш?
Шнорхели, предлагачи, болонки, босоноги депутатки на градус, съдрани гащи, листчета с рушвети и липсващи страници с краден интелектуален труд.
Има такъв народ. Време е за нещо друго".

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени