Иван Сотиров: Вчера в центъра на София аз се чувствах като евреин в Берлин в началото на 30-те години на миналия век

Трябва незабавно да се поиска оставката на Бойко Рашков

Иван Сотиров
Иван Сотиров

Иван Сотиров
Фейсбук

 

Докато вчера лидерите на партиите на "Промяната" се бореха в Народното събрание да спасяват позорния си съюз с БКП-то на Нинова, под предводителството на Копейкин и със съдействието на Бойко Рашков, фашизоидни банди от путинисти бяха окупирали центъра на София и безнаказано нападаха съгласувани с общината граждански протести и малтретираха мирно протестиращи граждани. В медиите и социалните мрежи е пълно с кадри на които са снимани лица, които брутално нарушават конституционното право на мирен протест и нито едно от тях не е задържано. Вчера в центъра на София аз се чувствах, като евреин в Берлин в началото на 30-те години на миналия век. Трябва незабавно да се поиска оставката на Бойко Рашков и Правителството и Народното събрание да вземат мерки, преди да осъмнем със знака Z на вратите на тези, които са срещу режима в Кремъл! Лидерите на партиите, които се снишават и мълчат съучастнически по този въпрос не са нито европейски, нито демократични, а обикновени кремълски марионетки, чрез които Москва е окупирала България!

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени