Калоян Методиев към Радев: С долнопробния си шовинизъм и отречения от световната история сталинизъм си приключен

Излъга, предаде и продаде всичко и всички, пише в остър пост във Фейсбук бившият началник на президентския кабинет

Калоян Методиев
Калоян Методиев Източник: Президентска администрация
Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на Румен Радев
Фейсбук

В европейските държави има управляващи и опозиция. Президентите са балансьори и амортисьори на политическата система. Това е моделът на партийни демокрации.
Радев, остави опозицията да диша! Спри се! И ти, и пазвантите ти в президентството. Махнете се. Нито си партия, нито си алтернатива. Нямаш работа да ровиш из партийната система, да правиш партии, да управляваш вътрешни опозици, да участваш с проксита на местни избори, да се правиш на алтернатива. Остави партийната система да се стабилизира и да си намери пътя за излизане от кризата. Нито имаш капацитет, нито свестни хора, нито институционално и морално право да се намесваш в текущата политика. Навън си в почти тотална изолация, вътре действаш като предател и агресор. Три години показа какво можеш - върна ни там, откъдето тръгнахме. Договаряше се най-долнопробно с тези, срещу които сега така театрално скачаш. Излъга, предаде и продаде всичко и всички. Но продължаваш да ни тласкаш назад. С долнопробния си шовинизъм и отречения от световната история сталинизъм си приключен.
 
 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени