Кирил Петков - като Делфийския оракул. Иди, че разбери какво е казал и казал ли е изобщо нещо

И оракулът би онемял: "Ще ги работиме интензивно като част от общата работа, ще бъдат в съвсем различно измерение"

Делфийския оракул
Делфийския оракул Източник: Zonanews

 К.Петков, Премиер на България на пресконференция за посещението в Северна Македония: 

 

"Благодаря за въпроса. Както и аз изявих това мнение от парламентарната трибуна, така и днес ние обсъдихме всичките тези въпроси по съществуващата позиция, ние препотвърдихме тези позиции, но в надграждащия елемент, който фокусирахме, нали, и двамата осъзнахме, че тези специфични въпроси, които да, трябва да бъдат решени и да, ще ги работиме интензивно като част от общата работа, ще бъдат в съвсем различно измерение, когато са поставени и в контекста на всички други работни групи.

 

Така че отговорът е "да" на Вашия въпрос. Но фокусът оттук нататък трябва да бъде защо е толкова важно нашите две държави да имат това добросъседство, а не само да фокусираме върху проблемите, които са там и трябва да бъдат решени. Но това е съвсем различен подход. Благодаря Ви".

 

Стана ли ви ясно? Със сигурност и получилия този отговор е занемял и вероятно е изчакал писъмцето на пиара, защото очевидно няма как да публикува уникалния отговор на Петков - толкова уникален, че може да означава всичко, макар че вероятно нищо не означава.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени