Кирил Петков отново над закона - рекламира заведение в ефир

Водещата го прекъсна и му напоми, че не трябва да прави реклами на марки и на заведения в ефир

Кирил Петков
Кирил Петков Източник: МС
Кирил Петков за пореден път се постави над закона. Той изправи на тръни Мария Цънцарова по време на интервю в ефира на БТВ, като направи реклама на заведение.
 
Петков съобщи името на заведение за бързо хранене, където с Асен Василев са похапвали във вечерта на тайната среща с Корнелия Нинова в централата на БСП, която ПИК разкри. Петков сподели, че двамата са вечеряли на бул. "Александър Стамболийски", защото нямало други отворени ресторанти наблизо.
 
Водещата го прекъсна и му напоми, че не трябва да прави реклами на марки и на заведения в ефир, както не е позволено да обявява в изборния ден номера на бюлетината си. Припомняме, че на 14-ти ноември, след като гласува, Кирил Петков разгласи пред всички в национални телевизии цифрите на ПП и заяви, че неговият президент е Румен Радев. Няколко часа по-късно ЦИК го санкционира за непозволена агитация.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени