Кое е по-лошо? Катастрофа, лицемерие и унижение в САЩ, безчестие в Западна Европа

Държавният секретар се срещна с висши китайци в Аляска, за да обсъждат всичко

Джо Байдън и Антъни Блинкен
Джо Байдън и Антъни Блинкен Източник: Jewishinsider

Огнян Дъскарев

Байдън и хората му причиниха ужасно бедствие в Южната граница с Мексико. Байдън широко отвори границата и затова най-малко седем хиляди души сега всеки ден незаконно минават границата. Около 6-10 % от тях са заразени с китайския вирус, с всичките страшни последици, които изцяло обезсилват бодрите леви медии, съобщаващи колко е успешно ваксинирането в САЩ. Не е ясно колко са тествани на границата, защото там е хаос. Граничната полиция изобщо не е в състояние да контролира и затова спокойно пуска "имигрантите" свободно в страната. Байдън вече осигури 86.9 млн. долара за около 1200 незаконни имигрантски семейства хотели в Аризона и Тексас.
Но това e само няколко дни за незаконни семейства, а после??

 

Няма американски семейства, на които да бъдат дадени толкова пари, за да бъдат незаконни. Всеки ден около 600 малолетни минават границата незаконно, вкл. момичета, които масово са изнасилвани. Всички ги оплакват, но никой не пита как така тези деца са попаднали там. Никой не пита какви са тези родители, които пускат малките си деца в този ужас. Отговор: родителите, честно не знам как е възможно, пускат децата си, защото знаят, че американските власти ще приемат и родителите после. Наркокартелите и "койотите", трафикантите на хора, правят около 12-20 млн. долара всеки ден от тези нещастни хора. Никой не може да направи и крачка без картелите, които спокойно днес внасят гигантски количества фентанол, китайско производство. Това е сатанинският съюз между картелите и Китай, които убиват годишно десетки хиляди американци. И Байдън сега им помага!

 

На 22 март т.г. Джен Псаки, говорител на правителството на САЩ каза, че "имигрантите" бягат от prosecution (съдебно преследване). Искаше да каже, че бягат от persecution (политическо преследване). Тази жена не знае английски, а е говорител на най-висшата власт в света.

 

Преди дни бял стрелец уби 6 жени от азиатски произход и двама други в публичен дом в Джорджия. На мига левичарите заявиха, че убийството е расистко, защото убиецът е бял. Това съвпада с пропагандата на Байдън, че белите супремасисти са най-голямата заплаха за САЩ. Левичарската bTV също се отчете с политкоректно предаване на 21 март. Само че, според ФБР и местната полиция престъплението не е расистко, а полово. Освен това, според ФБР огромното мнозинство от убийците на азиатци в САЩ съвсем не са бели. Това всеки може да го провери в мрежата. Убиецът е имал фикс идея за секс, а не за раса. На 22 март в Колорадо стрелец уби десет бели хора. Незабавно, срамотно, но и с надежда левичарските медии започнаха да внушават, че убиецът е бял супремасист. Само че, се оказа, че той е мюсюлманин, сириец, враг и ругател на Тръмп в мрежата. Е, сега, левичарите ще се извинят ли? Не, разбира се, на мига се превъртяха и започнаха да настояват да бъдат отнети законните оръжия на американците. Като че ли оръжията сами стрелят, а не САМО злите хора с тях.

 

Държавният секретар се срещна с висши китайци в Аляска, за да обсъждат всичко. Китайците не изпратиха дори външния си министър и то в САЩ, което е унижение за Белия дом. Блинкен отбеляза, че китайците потискат уйгурите, около 10 млн. ислямско малцинство в Китай. Отговор: а вие защо потискате черните и извършвате над тях "систематичен расизъм"? Защо има в САЩ организация, като Black Lives Matter? Блинкен: извинявам се за "систематичния расизъм" в САЩ - пред китайците! Тук има: а)Унижение, официално за САЩ, защото няма “систематичен расизъм”; б) Унижение за САЩ, защото именно китайците удрят левичаря Блинкън с неговите лъжливи камъни по главата му. в) Държавният секретар на САЩ е на триумфално посещение в Западна Европа. Тържеството му е заради "възстановяването", "поправката", "съживяването" на НАТО. Това значи, че при Тръмп, НАТО е била разрушена и мъртва. И това сериозно е повтаряно от основните медии в Западна Европа, също и тук. Не знам какво да кажа. Освен: Безчестие! Кое е по-лошо? Катастрофата на Байдън на Южната граница на САЩ, грозното лицемерие на американската левица и нейните медии, унижението на САЩ пред Китай, безчестието на Стария свят. Никой не е длъжен да отговаря, защото е опасно.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени