Кореспондентката на БНР в Берлин написа вулгарен статус с обиди срещу председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова

Тодорова е и кореспондент там на подкрепяния от Огнян Донев - комунистически номенклатурчик и бивш съветник на Огнян Дойнов  - сайт Клуб Z

Капка Тодорова
Капка Тодорова

"Десислава Атанасова с тая коса и тоя тембър… да не си е сложила грешните батерии на вибратора?" Този скандален и обиден пост написа в профила си във Фейсбук ляволибералката и кореспондент на общественото БНТ в Берлин Капка Тодорова, която е и кореспондент там на подкрепяния от Огнян Донев - комунистически номенклатурчик и бивш съветник на Огнян Дойнов - сайт Клуб Z.

 

Фейсбук приятелите и последователи на Тодорова се забавляват с разсъжденията ѝ и си обсъждат размери и волтажи във връзка с участието на лидера на ПГ на ГЕРБ в БТВ вчера следобяд. "Кошмар. Като на повечко волтове е, ама и такива невероятни глупотевини ръси… Обемчето тоя път е излязло от граници. И истерийката", продължава да споделя наблюдения в коментарите Тодорова. "Важното е, че твоите са изправни", отговаря жена под поста, на което Тодорова потвърждава: "Да, препоръчвам на всички лели ГЕРБ".

 

Разбира се, не всички коментиращи приемат присърце безобразния статус на кореспондентката на общественото БНР и на Клуб Z в Берлин. "Интересно, ако подобен пост бях написал аз примерно за Надежда Йорданова. Убеден съм че поне от няколко страни, щяха да ме обвинят в сексизъм… щом са нашите, може а, лицемери такива", пита един от тях.  

 

Коментари под поста на Капка Тодорова
Коментари под поста на Капка Тодорова Източник: Скрийншот/Facebook

Адвокат Мария Шварц – подобно на Тодорова – също българка и немска възпитаничка, живееща в чужбина, споделя публикацията с унищожителен коментар. "Умна и красива. Да има късмет някой да каже, че е вулгарна пр@ стакес@. Прочела е поне два камиона книги. Все класика", коментира тя.

 

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени