Костадин Паскалев: Нинова е баба на Кирил Петков

Румен Радев е Вашето отроче, Кирил Петков е отрочето на Румен Радев, значи Вие сте баба на Кирил Петков, описва връзката той

Костадин Паскалев
Костадин Паскалев Източник: БСП

Понеже депутати тази седмица се изказваха срещу президента Румен Радев, искам да подчертая – по отношение на Румен Радев, другарко Нинова, Румен Радев е Вашето отроче, Кирил Петков е отрочето на Румен Радев, значи Вие сте баба на Кирил Петков. В този смисъл, поемете ръководството на внучето си и го вкарайте в пътя.

 

Искам да ви кажа следното: пълен провал беше това правителство. Единствените достойни министри бяха от БСП. Ако не се бяхте бъркали на Иван Иванов земеделският министър, бел. ред.), той щеше да постигне по-добри резултати.

Вас не Ви коментирам, защото ще ме изключите, но в тази връзка – не допускайте този стил на разговор с президента и един съвет – уволнете Калоян Методиев, незабавно, още утре. Защо Ви го казвам? Такива типове, които са външни за партията, да формират Вашето мнение и мнението на НС на БСП, за мен е абсурдно. Но или всичко на масата, или всичко зад пердето.

 

По отношение на Македония – с болка искам да съобщя, че всички червени линии бяха прегазени. И трябва да го признаете и кажете. По Македония направихме тотален компромис. Защо? Защото седим в парламента и поддържаме мнозинство, което взима решения, които са против решенията на Националния ни съвет.

 

 

Източник: che-bg.com

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени