Красен Кралев: Слави Трифонов се отказа от мажоритарния вот

ГЕРБ сме последователни в позицията си по темата

Красен Кралев
Красен Кралев Източник: ПП ГЕРБ

За мен днешното откриване на 45-тото Народно събрание произведе голяма новина: Партията на Слави Трифонов се отказа от мажоритарния вот. Това стана ясно от думите на Тошко Йорданов от парламентарната трибуна. Това коментира в профила си във "Фейсбук" спортният министър в оставка Красен Кралев.

Йорданов беше категоричен, че от страна на "Има такв народ" няма да има предложение за мажоритарен вот и обяви в ролята на последна инстанция, че този парламент няма да изкара пълния си мандат. И двете изказвания са крайно нелогични, тъй като масово очакванията към ИТН в момента са две: въвеждане на мажоритарен вот в изпълнение на инициирания от тях референдум и сформиране на стабилно и отговорно правителство.

За мен днешното откриване на 45-тото Народно събрание произведе голяма новина: Партията на Слави Трифонов се отказа от мажоритарния вот.

Публикувахте от Красен Кралев в Четвъртък, 15 април 2021 г.

Още от "Мнения и анализи"

Ето защо Божков поръчал ликвидиране на "Бюрото по защита" - иска сваляне на охраната на свидетелите по делата му. Радев,

Атаката срещу "Бюрото по защита" обаче показва и сложния механизъм от зависимости и интереси, с които най-богатият българин е оплел новото ОФ и очевидно близкия му Румен Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени