Красен Кралев: Слави Трифонов се отказа от мажоритарния вот

ГЕРБ сме последователни в позицията си по темата

Красен Кралев
Красен Кралев Източник: ПП ГЕРБ

За мен днешното откриване на 45-тото Народно събрание произведе голяма новина: Партията на Слави Трифонов се отказа от мажоритарния вот. Това стана ясно от думите на Тошко Йорданов от парламентарната трибуна. Това коментира в профила си във "Фейсбук" спортният министър в оставка Красен Кралев.

Йорданов беше категоричен, че от страна на "Има такв народ" няма да има предложение за мажоритарен вот и обяви в ролята на последна инстанция, че този парламент няма да изкара пълния си мандат. И двете изказвания са крайно нелогични, тъй като масово очакванията към ИТН в момента са две: въвеждане на мажоритарен вот в изпълнение на инициирания от тях референдум и сформиране на стабилно и отговорно правителство.

За мен днешното откриване на 45-тото Народно събрание произведе голяма новина: Партията на Слави Трифонов се отказа от мажоритарния вот.

Публикувахте от Красен Кралев в Четвъртък, 15 април 2021 г.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени