Мартин Карбовски: Тези, които сега правят правителство, трябваше да са с белезници

Интересно кого ли конкретно визира в призива си той - Нинова, Гечев или още някой

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски Източник: БГНЕС

Организацията на държавата не върви, трябва нов подход, хората на върховете на тая държава се държат неадекватно, заяви пред БНР приближеният до двойката Румен Радев и Десислава Радева журналист Мартин Карбовски. 

 

"И тия, които сега правят правителство, какво виждам аз по телевизията. ... Неадекватни хора, които нямат място в политиката и ако имаше съдебна система в България, трябваше да бъдат с белезници или поне да не ги дават по телевизията", коментира той започналите официални преговори за съставяне на правителство.

 

За участие в срещите първата политическа сила "Продължаваме промяната" покани БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". Интересно кого ли визира в призива си да бъдат оковани в белезници Карбовски - може би Нинова, Румен Гечев или друг от антибългарската шайка БСП? А може би Бони и Клайд от Харвард?

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени