Митрофанова няма работа в Народното събрание. Путин има работа само на подсъдимата скамейка за престъпления към човечеството, а Руската федерация няма никаква работа като федерация

В заглавието е казано всичко. В текста ще се опитам да дам някои предложения по въпросните проблеми

Елеонора Митрофанова
Елеонора Митрофанова Източник: Посолство на РФ в София

Живка Кехайова

 

Първо, народните представители не бива и не могат да напуснат Народното събрание, ако тя вземе, че се домъкне, а сигурно ще го направи, най-малкото, за да ги извади от равновесие и да покаже надмощие. Ако не се закълнат – те губят правото да са народни представители, а и никой не напуска дома си, когато му потропа злодей на вратата, а се бори с него.

 

Би било много красиво, а и отразено навсякъде по света, ако ДБ, ГЕРБ, ПП и ДПС – депутатите, се обърнат към нея и я освиркат, плюс възгласи: "Руските терористи – вън от Украйна"!

 

За да се случи второто – Украйна незабавно трябва да бъде приета в НАТО (по изключение), а докато това стане, трябва да бъде затворено небето над нея най-сетне.

 

Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е крайно време да се обърне към ООН, Европа и НАТО с искане да се обезопаси АЕЦ "Запорожие"чрез влизането на международни сили, а предложението да се гласува веднага – за часове и международните сили да обезопасят района и небето.

 

Ако това стане, украинците спокойно могат да си довършат работата, която добре са подхванали, а международният трибунал да започне да сортира списъка с престъпления.

 

За да се случи третото – не е нужно нищо допълнително. Достатъчно е Украйна да спечели войната. Ще е нужна само сериозна и добре пазена граница, защото самоизяждането на средновековната империя няма да е красиво, няма да е и безопасно.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени