Младен Маринов с безпощаден коментар за скандала със секретаря на Радев: Свидетели сме на нов корупционен феномен – назначения срещу "лични подаръци"

Припомняме, че замесения и в афера с Бобокови и обвиняем Узунов, се появи вчера в поредица видеозаписи, публикувани в сайта сайта "Афера"

Младен Маринов
Младен Маринов Източник: ПП ГЕРБ
Братството на почтените. Ако първият служебен кабинет на президента Румен Радев остана в историята с две нагласени сделки – тази за "Грипените" (слава Богу, успешно блокирана по-късно от редовното правителство и парламента) и тази за джиповете на МВР, разкрита от ОЛАФ, то сегашното правителство смени подхода. Свидетели сме на нов корупционен феномен – назначения срещу "лични подаръци".
 
Този коментар направи бившият МВР министър Младен Маринов по повод скандала с компрометирания митничар и секретаря на Румен Радев - Пламен Узунов. Припомняме, че замесения и в афера с Бобокови и обвиняем Узунов, се появи вчера в поредица видеозаписи, публикувани в сайта сайта "Афера". На тях Узунов е в компанията на скандално известен митничар, комуникират чрез бележки, оставили са на няколко метра от себе си своите телефони и демонстрират поведение на хора, които има какво да крият. В края на срещата секретарят на Румен Радев прибира дебел плик от компрометирания митничар.
 

Още от "Мнения и анализи"

Велислав "Гробаря" Минеков превърна комунистическото капище на Бузлуджа в недвижима културна ценност от национално значе

За пластичната композиция "Победата на 9-ти септември" бащата на Минеков е прибрал 18 000 лв. в края на 70-те години на миналия век

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени