Младен Маринов с безпощаден коментар за скандала със секретаря на Радев: Свидетели сме на нов корупционен феномен – назначения срещу "лични подаръци"

Припомняме, че замесения и в афера с Бобокови и обвиняем Узунов, се появи вчера в поредица видеозаписи, публикувани в сайта сайта "Афера"

Младен Маринов
Младен Маринов Източник: ПП ГЕРБ
Братството на почтените. Ако първият служебен кабинет на президента Румен Радев остана в историята с две нагласени сделки – тази за "Грипените" (слава Богу, успешно блокирана по-късно от редовното правителство и парламента) и тази за джиповете на МВР, разкрита от ОЛАФ, то сегашното правителство смени подхода. Свидетели сме на нов корупционен феномен – назначения срещу "лични подаръци".
 
Този коментар направи бившият МВР министър Младен Маринов по повод скандала с компрометирания митничар и секретаря на Румен Радев - Пламен Узунов. Припомняме, че замесения и в афера с Бобокови и обвиняем Узунов, се появи вчера в поредица видеозаписи, публикувани в сайта сайта "Афера". На тях Узунов е в компанията на скандално известен митничар, комуникират чрез бележки, оставили са на няколко метра от себе си своите телефони и демонстрират поведение на хора, които има какво да крият. В края на срещата секретарят на Румен Радев прибира дебел плик от компрометирания митничар.
 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени