Младен Маринов: Т.н. "партии на промяната" са истинското задкулисие в българската политика

Подкрепям решението на Специализираната прокуратура да се самосезира и да извърши проверка на скандала "500 k", пише той

Младен Маринов
Младен Маринов Източник: ПП ГЕРБ
От фейсбук профила на бившия вътрешен министър
 
Като народен представител напълно подкрепям решението на Специализираната прокуратура да се самосезира и да извърши проверка на скандала "500 k". Този скандал извади наяве едни от най-грозните реалности в истинското задкулисие на българския политически живот, наречено "партии на промяната". Към какво са имали намерение да ни променят тези партии, надявам се, ще стане ясно след действията на компетентните прокурори.
 
Без да взема страна в скандала между депутатите от ИБНИ и ИТН, нашата парламентарна група ще предложи създаването на анкетна комисия в Народното събрание, ако, разбира се, държавният глава не го разпусне в следващите дни. Днес, ние декларирахме това наше намерение и от трибуната в пленарната зала.
 
Призовавам служебното политическо ръководство на МВР, ако в хода на проверката получи указания за извършването на съответните следствени действия по скандала, да положи поне същите усилия като тези, с които бяха преследвани и репресирани кметовете, общинските ръководители и симпатизантите на ГЕРБ по време на последната предизборна кампания!
 
 
 
 
 

Още от "Мнения и анализи"

Радомир Чолаков: ПП-ДБ измислиха тази схема с шорт-листа, за да се отнеме правото на президента да назначава кабинет

Ние от ГЕРБ-СДС имахме едно единствено предложение и то беше: въвеждане на принципа за непрекъсваемост на законодателната власт, тоест, Народното събрание да не се разпуска, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени