Младен Шишков: Нивото на  Киро - джаста-праста във всяка сфера на обществения живот

Сложихме наш човек, който да следи за пътищата, казва Петков, а Шишков пита колко може да разбира от пътища, човек който е завършил Националната спортна академия със специалност "Автомибилизъм”

Младен Шишков, ГЕРБ
Младен Шишков, ГЕРБ Източник: Zonanews

Възелът с пътищата се разплете. Сложихме наш човек, който да следи за пътищата. Той ще провери всички 53 договора, и ще инспектира всички 278 обекта. Ще каже дали асфалта е дебел колкото трябва и дали камъните са уплътнени до необходимата носимоспособност. Ще преброи пътните знаци, ще измери дължината на маркировката и мантинелите. И след това ще каже дали може да се плаща или не.
Мотивите за това мъдро решения са:
Той разбира от пътища!
Сега аз питам - колко може да разбира от пътища, човек който е завършил Националната спортна академия със специалност "Автомибилизъм”?!?
С респект и уважение към Димитър Илиев и неговите спортни успехи, както и социални каузи! 
Тъжно е. Безкрайно тъжно. Това за пореден път показва нивото на  Киро. Защото първо - това показва, че той дори не е чувал за УАСГ, и второ, по-тъжното - така се отнася с всяка сфера на обществения живот. Джаста-праста.
Трето - Митко май току-що разбра на какви пачи яйца го насадиха. 
Този човек (Просто Киро) ще съсипе държавата - помнете ми думите!

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени