Младен Шишков: Радев проявява висша форма на лицемерие

Да посетиш църква, пред която твоите предшественици спираха хората да влизат, а след това пребиваха в районното свещениците-това е лицемерие

Младен Шишков
Младен Шишков

Позицията е публикувана във фейсбук профила на народния представител от ГЕРБ-СДС

 

Висша форма на лицемерие:
Да посетиш града, чийто най-светъл празник пренебрегна насрочвайки избори точно тогава!
Да посетиш църква, пред която твоите предшественици спираха хората да влизат, а след това пребиваха в районното свещениците!
Да посетиш селото, чийто поминък затри от неспособност да управляваш държавата, за да дадеш празни обещания за пореден път!
Да си правиш предизборна кампания на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от държавата, посрещнат от партийните активисти на най-мракобесната партия в историята на България!
Да се опитваш в деня на Съединението за пореден път да разединяваш!
Вероятно целта е прошка. Не, не можем да простим. Защото помним. Защото миналото никак не е далечно. Делят ни по-малко от 15 години от него! 
И ако нечии думи ще бъдат важни пред следващия главен прокурор, то и настоящият има много да пита. Само след два месеца!

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени