Недялко Недялков: Обезумелият Кирил Петков е подготвил кървав Майдан на българския народ

Олигарсите, които разкешват за депутати на Слави, са развързали кесията и за футболни агитки, ултраси и криминални елементи, казва той

Недялко Недялков, собственик на агенция ПИК
Недялко Недялков, собственик на агенция ПИК Източник: Zonanews

В пост на страницата си собственикът и издател на ПИК Недялко Недялков написа:

 

"Обезумелият Кирил Петков е подготвил кървав Майдан на българския народ. И това не е конспирация, нито изсилване. Във времето съм предупреждавал за неприятни събития, които в крайна сметка са се случвали. Преврата на Радев, ареста на Борисов...без да се изкарвам пророк. 


Тогава никой не ми вярваше. Не съм Касандра пророчица, просто анализирам фактите и характеропатията на режима. Олигарсите, които разкешват за депутати на Слави, са развързали кесията и за футболни агитки, ултраси и криминални елементи. На тарторите са раздадени домашните адреси на опозиционни депутати.


Шпицкомандите няма да се спрат пред нищо под влияние на алкохол, дрога и финансови стимуланти. Стресиращото е, че на органите на реда е разпоредено да не се намесват. Знаете от кого - от Бойко Рашков, съучастник в заговора срещу опозицията. 


Тази сутрин депутат от ДПС вече осъмна с табели "Тук живее национален предател" на входа на кооперацията си. Пред очите на дъщеря му, докато отива на училище.


Кирчовците не си играят на дребно, готови са дори на "Кристална нощ", за да опазят властта. Никого не искам да плаша, но близките три-четири дни са съдбоносни за Отечеството и демокрацията. Въпросът е дали съпротивителните сили на гражданското общество ще са достатъчно жилави. 

 


Помощ няма да дойде отникъде, трябва да разчитаме на себе си, нека е ясно.

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени