Нидал Алгафари: ГЕРБ ще спечели следващите парламентарни избори

Виновни са системните партии, които оставиха новите екзотични партии да си развяват коня, добави той

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари Източник: NOVA NEWS

"Хората са виновни за невъзможността да се направи правителство, избирателите, те конфигурираха така партиите в парламента, виновни са и тези, които не гласуват", каза пред NOVA NEWS политическият ПР Нидал Алгафари.

 

"Но виновни са и системните партии, които оставиха новите екзотични партии да си развяват коня", добави още той. Според Алгафари при новите партии няма политика, няма идеология, няма система и идеи, за да реализират нещо съществено. За него Слави Трифонов и хората около него забравят, че българският народ не е само прост и неразбиращ и не всички искат да бъдат управлявани от човек като Бойко Борисов, а има и доста интелигентни хора.

 

"Те не повдигат парламентаризма, а го сриват", смята той. Алгафари бе категоричен, че мисията БСП да състави правителство е била обречена на неуспех в зародиш, не само заради това, че егото на Трифонов е била наранено и той отказа подкрепа. Той прогнозира, че следващите избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ с малко над "Демократична България".

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени