Нидал Алгафари: Проблемът е в арогантността на Слави Трифонов

На третите избори пак ще е същото и на четвъртите, прогнозира той

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари

"Не само Петър Илиев трябваше да бъде сменен. Николай Василев, и министърът на правосъдието и то щеше да станат много крачки назад. Всички си търсеха просто претекст. Проблемът на всички е в арогантността на Слави Трифонов", каза в ефира н .а Bulgaria ON AIR политическият ПР Нидал Алгафари.

 

На въпрос на водещата кой всъщност взема решенията в ИТН, Алгафари каза, че това е само и единствено Слави Трифонов. Фактът, че Трифонов излезе и съвсем ясно, каза - Аз, аз съм човекът, който ще определя. Човечец, който седи на едно диванче, по една тениска и заповядва на председателя на НС на Република България да напусне залата,  което е абсурдно, но това е Слави. Неговите хора са като послушни сомнамбули, това не са народни представители, те дори не знаят защо са там. Криворазбрана безумна партийна дисциплина", коментира Алгафари. 

 

И добави, че българите се уморяват не от това, което се случва, а от това което гледат. Според него има шанс за правителство и с втория мандат. "На третите избори пак ще е същото и на четвъртите. Докато не се съберат и не се разберат, и да преглътнат егото, да намерят някаква формула, странна или различна. Но да се живее на омраза и конфронтации, ще ни кара само да си ходим на избори и през 3, 4 месеца и да плащаме по 100 млн. лв.", смята Алгафари.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени