Нидал Алгафари: Управляващите трябва да са управлявали поне някоя община, или дори малко населено място

"Радев успя да инсталира във властта едни изключително неопитни, неможещи и незнаещи как да управляват една държава хора" - казва той

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари Източник: NOVA NEWS

Какво свърши и какво не успя кабинетът "Петков" и кой е виновен за текущата политическа криза. Отговори на тези въпроси потърсиха в студиото на "Здравей, България" по NOVA журналистът Георги Куртев, писателят и рекламист Радослав Бимбалов и политическият пиар Нидал Алгафари.

 

"Ще се търси виновен. Кампанията започна още преди няколко седмици, ако погледнем реално. Наистина печални няколко месеца, според мен, на това НС, което не беше особено ефективно. Законодателната програма беше по-малко от 10 закона на месец, което е печален рекорд в модерната ни история.

 

Винаги съм смятал, че президентът няма да остави така нещата, които се говорят срещу него и ще раздава "шамари", заяви журналистът Георги Куртев.

 

"Кампанията, на която сме свидетели в момента, не започна преди няколко седмици, тя започна преди три месеца, когато именно президентът Радев именно поде курс срещу това управление, не беше ИТН – не беше Корнелия Нинова. Пръв беше президентът Радев.

 

Моите опасения са свързани с това, че другарката Митрофанова се появи на екрана, за да каже, че се радва на това, което се случва", посочи от своя страна писателят и рекламист Радослав Бимбалов.

 

"Ако се върна на онази сакрална дата 10 ноември – и си припомня... Видях как от тогава винаги са виновни предишните за всички неща, които са се случвали. Винаги идват новите – и с тях започва светът.

 

Причината да се стигне до текущата ситуация е, че г-н Радев успя да инсталира във властта едни изключително неопитни, неможещи и незнаещи как да управляват една държава хора, които трябваше да минат поне през някаква община или малко населено място да управляват", подчерта политическият пиар Нидал Алгафари.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени