Николай Слатински: Русия не е нищо друго, освен патологично увредена страна с неизлечимо болно общество

Държава-чудовище с ядрени ракети и абсолютно лишен от съвест, разум, емпатия и човещина президент

Николай Слатински
Николай Слатински Източник: Facebook

Гледах видео с последиците от днешната зверска бомбардировка на Харков. Поредното безумие - брутално, грозно, систематично съсипване, арогантно изтребване на един чудесен град. Никакви военни цели. Безумни посегателства върху граждански цели и убийства на мирни граждани! Коментарите на рашисти под това видео бяха злоради, злостни, злобни, зли, злокобни, зловещи. Вакханалия на задоволството и ниските и низки страсти.

 

Оргия от омраза и ненавист. Людоедско оригване, след преяждане с гадости и отвратителни престъпления. Нечовешка радост от стореното. Русия не е нищо друго, освен патологично увредена страна с неизлечимо болно общество. Държава-чудовище с ядрени ракети и абсолютно лишен от съвест, разум, емпатия и човещина президент. Рак, разпрострял се върху една осма от Планетата.

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени