Николай Ташканов: Путин е най-успешният агент на Запада!

Показа нагледно трагичното състояние на руската армия, с което елиминира мита за руското военно превъзходство

Владимир Путин
Владимир Путин Източник: Pixabay
Николай Ташканов
Фейсбук

Путин е най-успешният агент на Запада! Никой друг преди него не е успял, при това само за два месеца, да:
1. Накара изпадналия в летаргия ЕС да се събуди и да върне към изконните си ценности на солидарност и взаимопомощ между страните-членки.
2. Да сплоти НАТО и да накара традиционно неутрални държави като Швеция и Финландия да поискат да се присъединят. Да раздвижи войските на алианса на изток и да накара държавите-членки многократно да увеличат военните си бюджети.
3. Да освободи Европа от зависимостта й към руски газ и нефт и да я накара да развие алтернативна инфраструктура от тръбопроводи и терминали.
4. Да подпомогне западните икономики със стотици хиляди високо-квалифицирани емигранти от Русия.
5. Да осветли всички високопоставени руски агенти (вкл. политици и цели правителства) в света, както и всички мащабни бизнес проекти, подкрепяни от Кремъл.
6. Да стартира прочистването на световната финансова система от схеми за пране на пари, пари с неизяснен (обикновено свързан с корупция) произход, финансови канали и активи за извършване на активни мероприятия и др.
7. Показа нагледно трагичното състояние на руската армия, с което елиминира мита за руското военно превъзходство, а то до скоро бе използвано като плашило с цел подчиняване на цели нации и прокарване на руски интереси.
Благодарим ти, Путин!

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени