Нинова, твоята партия доведе българите преди 1989 г. до образователна нищета! Замълчи!

Да не забравяме, че от комунягите можем да очакваме само това - жило, болка и омраза. И много лъжи

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БГНЕС

Днес Корнелия "Арогантната" Нинова отново сътвори скандал в парламента. Природната, вродената й наглост и склонност към безсрамие пак лъсна като тава на месечина. Докато няколко пъти подред призоваваше по друг повод за смирение (Нинова и смирение, все едно да очакваме от нея да има "задна скорост", по израза на пловдивския "Лахана"), коварната председателка на антибългарската партия атакува подмолно и без никакви доказателства мнозинството днес по казуса с учебниците за 7 клас . Ни в клин, ни в ръкав! Ако съдим от поведението й - Нинова се е разминала с учебниците рано-рано. С първите 7 години - също. Откакто е оглавила БСП, тази жена я превърна в отровно жило, което боде снагата на България без никакъв повод, но затова пък - често. Да не забравяме, че от комунягите можем да очакваме само това - жило, болка и омраза.  И много лъжи!

 

За съжаление й се отговори прекалено възпитано, със сдържаност и в определена степен дори с уважение. Тази не заслужава подобно отношение. Тези от антибългарската банда не заслужават подобно отношение! Та тя вече пета година се занимава само с едно - с политическо отровителство. Чудя се каква ли карма е събрала и как ли ще я реализира! Както и да е, съдбата на Нинова ме интересува само дотолкова, доколкото вреди на отечеството и нацията ни. И разпространява неистини и омраза. Докато призовава за обратното. С Нинова и БСП трябва да се води война - безмилостна, безкомпромисна, тотална война. Ако не водите подобна война с тях, те ще водят такава с вас. И вече го правят. И вероятно ще окачат скалпа ви на пояса си. Говоря, надявам се разбирате, иносказателно. И въпреки това - бъдете безмилостни към антибългарската банда БСП.

 

Сетих се за още нещо - и тя, и ортодоксалната болшевичка Ирена Атанасова, която е била дълъги години учител и директор на училище (Опази, Господи), преди да се курдиса за "народен" представител вече 4 години, преуспяват в разпространението на фейкове за времето на болшевишкия режим в България преди 1989 г. След Нинова, няколко часа по-късно болшевишката пропагандистка Атанасова беше в една от телевизиите и не спря да трови всичко около себе си с неистини и фейк. И много омраза - тя буквално извираше от всяка дума, която успяваше да изрече. За съжаление имаше срещу себе си празноглаво блонди, което никога не знае къде е, с какво се занимава, какво се очаква от него и как да парира проболшевишката пропаганда. На фейковете на варненската сИрена можеше просто да отговори с документи. Lord, it`s a miracle! Аз искам от български журналист да ползва документи! Чакай, нали може да го удари някоя буква по двата пръста челце! Аз обаче, понеже не съм журналист, а политически екзорсист, ще публикувам малко документи. За да пречистя поне за тази вечер българското медийно пространство от нахлуването на проболшевишките орки. 4 факсимилета, не повече! В тях пише, че:

Към 1985 г. средното образователно ниво в НРБ се задържа на много ниско равнище. В края на 1985 г. от общо заети в страната 4 112 015 души, 2 176 675 (53 на сто) са с основно или по-ниско образование. 

Информация за българското образование в средата на 80-те - 53на сто са с незавършено основно и по-ниско образование-1
Информация за българското образование в средата на 80-те - 53на сто са с незавършено основно и по-ниско образование (2)-1
Информация за българското образование в средата на 80-те - 53 на сто са с незавършено основно и по-ниско образование 
  • Към 1989 г. постъпващите на работа млади хора с незавършено основно и средно образование са близо 40 на сто от контингента на трудовите ресурси на възраст до 29 години.

    Съображения на Георги Георгиев, член на ЦК на БКП и председател на КДНК
    Съображения на Георги Георгиев, член на ЦК на БКП и председател на КДНК`
    Съображения на Георги Георгиев, член на ЦК на БКП и председател на КДНК

    Тук следва само мълчание! Единственото, което би трябвало да се чува в друго време, при друга правосъдна система, е оглушителният шум от щракането на белезници около китките на крадливите ръчички на комунетата. Когато чуете този шум, да знаете, че България е станала нормална държава. 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени