Петър Ангелов-Дарев: От България изтичали "мозъци" на Запад

Народното събрание вероятно ще се  открие с песента на Трифонов "Ще ти скъсам гъза"

Чалгар
Чалгар

"От България изтичали "мозъци" на Запад! Същите "мозъци" са гласували за Копейкин, Учиндолския чалгаджия, Галевица и Васил Божков. Останалите "мозъци" в страната си избраха Народно събрание, което вероятно ще се  открие с изпълнение на Милко Калайджиев. Или с песента на Трифонов "Ще ти скъсам гъза". Това написа в профила си във Фейсбук писателят Петър Ангелов-Дарев.

 

Ето и целият му пост:
От България изтичали „мозъци" на Запад! Същите "мозъци"” са гласували за Копейкин, Учиндолския чалгаджия, Галевица и Васил Божков. Останалите "мозъци" в страната си избраха Народно събрание, което вероятно ще се открие с изпълнение на Милко Калайджиев. Или с песента на Трифонов "Ще ти скъсам гъза"...Такава е тъжната моментна снимка на обществото, която за пореден път показва съвсем реално, цялата онази вкаменена и анонимна тиня от постсоциалистически люде, населяващи тези земи. Онези маргинализирани, сънливи и сомнамбулни слоеве от населението, които винаги са били ентусиазирани съучастници на всякакви популистки утопии, на всякакви нови политически протуберанси, обещаващи да им доставят светло бъдеще без лични усилия. Те продължават да обитават сънливо все същото зло, което отнемаше бъдещето на децата им за десетилетия напред. България остава в блатото".

От България изтичали „мозъци „ на Запад ! Същите „мозъци” са гласували за Копейкин, Учиндолския чалгаджия, Галевица и...

Публикувахте от Петър Ангелов-Дарев в Понеделник, 5 април 2021 г.


П.С. Май наистина колкото по-бълзо скъсаме с глупостта, че от България изтичали "мозъци", толкова по-лесно ще разберем буйството да се гласува за Чалгаря, за криптокомунистите от ДеБъ и отровилите страната негодници. Процент не стигна на Черепа да вкара и той пратия в НС. Това е падението българско - без никакво съмнение! Срам ни е от Вас, "мозъци"!

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени