Петьо П. Блъсков: Кирил Петков е болен! Страда от Синдрома на Пинокио!

Това е реално заболяване, което води до неконтролирано разпространяване на всякакви лъжи, обяснява той

Петьо П. Блъсков
Петьо П. Блъсков Източник: Facebook
Бившият служебен министър Кирил Петков, създател на пропрезидентския проект "Продължаваме промяната" (ПП "ПП") заедно с неестествено ококорения Асен Василев, само в рамките на няколко дни беше разобличен от лидера на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов и Корнелия Нинова, председател на БСП, в лъжа.
 
Трифонов обяви в своята страница във фейсбук, че Петков изрича неистини, казвайки, че от ПП "ПП" водят преговори с ИТН. В съботния ден и лидерът на БСП Корнелия Нинова опроверга Кирил Петков, че преговаря с БСП.
 
Именно по този повод журналистът Петьо П. Блъсков реши да разкрие какво "заболяване" има Петков. Това Блъсков направи чрез пост в профила си във фейсбук.
 
"Официално се извинявам на г-н Кирил Петков, че дълго време го подозирах в дълбоко користни намерения заради безбрежната наглост на безбройните му лъжи. Сега разбрах, че г-н Петков е болен. Той страда от Синдрома на Пинокио, реално заболяване, което води до неконтролирано разпространяване на всякакви лъжи - патология. Г-н Петков е патологичен лъжец и очевидно не може да направи нищо по въпроса. Поднасям му извиненията си и моля специалистите да му помогнат ако е възможно", написа Петьо П. Блъсков, който сподели и поста на Трифонов".


Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени