Петьо П. Блъсков: Кирил Петков е болен! Страда от Синдрома на Пинокио!

Това е реално заболяване, което води до неконтролирано разпространяване на всякакви лъжи, обяснява той

Петьо П. Блъсков
Петьо П. Блъсков
Бившият служебен министър Кирил Петков, създател на пропрезидентския проект "Продължаваме промяната" (ПП "ПП") заедно с неестествено ококорения Асен Василев, само в рамките на няколко дни беше разобличен от лидера на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов и Корнелия Нинова, председател на БСП, в лъжа.
 
Трифонов обяви в своята страница във фейсбук, че Петков изрича неистини, казвайки, че от ПП "ПП" водят преговори с ИТН. В съботния ден и лидерът на БСП Корнелия Нинова опроверга Кирил Петков, че преговаря с БСП.
 
Именно по този повод журналистът Петьо П. Блъсков реши да разкрие какво "заболяване" има Петков. Това Блъсков направи чрез пост в профила си във фейсбук.
 
"Официално се извинявам на г-н Кирил Петков, че дълго време го подозирах в дълбоко користни намерения заради безбрежната наглост на безбройните му лъжи. Сега разбрах, че г-н Петков е болен. Той страда от Синдрома на Пинокио, реално заболяване, което води до неконтролирано разпространяване на всякакви лъжи - патология. Г-н Петков е патологичен лъжец и очевидно не може да направи нищо по въпроса. Поднасям му извиненията си и моля специалистите да му помогнат ако е възможно", написа Петьо П. Блъсков, който сподели и поста на Трифонов".


Още от "Мнения и анализи"

Институтът за изследване на войната описа приликите между анексирането на Крим през 2014 г. и войната в Украйна

Русия също така започна през 2014 г. да променя съществено етническата демография на Крим чрез презаселване на хиляди руснаци на полуострова и се опита да изкорени както украинската, така и кримскотатарската национална идентичност

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени