Писателят Христо Стоянов: Бъдещото правителство на Слави Трифонов трябва да осигури втори мандат на президента Румен Радев!

Важното е да се задържи около половин година само, сподели още той

Писателят Христо Стоянов
Писателят Христо Стоянов

Слави Трифонов ще състави правителство, но поради некомпетентност то ще се провали. Това прогнозира в своя фесбук профил писателят Христо Стоянов. "Това правителство трябва да осигури втори мандат на Радев. Важното е да се задържи около половин година само", сподели още той. 

Публикуваме без редакция целия му пост:

"ЕТО КАКВО ЩЕ СТАНЕ:
Слави Трифонов ще състави правителство. Това правителство трябва да осигури втори мандат на Радев. Важното е да се задържи около половин година само. Поради некомпетентност то ще се провали. Но вече ще е осигурило време и прокарало достатъчно удобни закони в Парламента за удължаване на агонията на България... Това правителство е необходимо на Радев, а какво е замислил - това и той, чини ми се, не знае. Но реваншизмът започна. А реваншизъм има тогава, когато реваншистите са убедени в своята непоклатимост... Идва времето, когато на вътрешната страна на вратите си трябва да сложим червени точки, за да ни напомнят, че навън трябва да се мълчи... Аз на червен байряк не съм мълчал, че на една червена точица ли ще млъкна...".
 

ЕТО КАКВО ЩЕ СТАНЕ: Слави Трифонов ще състави правителство. Това правителство трябва да осигури втори мандат на Радев....

Публикувахте от Христо Стоянов в Събота, 24 април 2021 г.

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени