ПР-ът на ГЕРБ: Тодор Стоянов, участвал с мафиотските опити за сплашване на семейството на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, вече е заместник-министър на регионалното развитие

Толкова Ви е елементарна картинката, "лица нови", коментира още Николов

Никола Николов
Никола Николов

"Преди около час човекът с микрофона, Тодор Стоянов, участвал с мафиотските опити за сплашване на семейството на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, вече е заместник-министър на регионалното развитие. Назначен е лично от служебния премиер Стефан Янев. Който пък беше назначен лично от преЦедента-превратаджия Румен Радев". Това написа в профила си във Фейсбук ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов.

 

"Истината лъсна! Спомняте ли си, че преди месец Ви казах, че Системата ни убива не са това, за което се представят, а шпицкоманда за мокри поръчки на задкулисието и истинските мутри? Истината лъсна! А мафиотските сценки се излъчваха на живо от фейсбука на "Системата", които според редица публикации са кукли на конци на най-голямата боркиня с мутрите Мая Манолова. Демек - всички заслужили артисти са наградени за мръсната работа, която свършиха! Толкова Ви е елементарна картинката, "лица нови"!", коментира още Николов.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени