Преживяхме какво ли не, ще преживеем и Слави

Трубадурът на мутрите ще ни учи как да се борим с мутрите и мафията

Чалгаря Трифонов
Чалгаря Трифонов Източник: Facebook

Тодор Александров, Breaking.bg

Дни преди началото на предизборната кампания различните социологически проучвания дават на партията на Слави Трифонов второ или трето място. Мнозина се питат в социалните мрежи това нормално ли е? И как е възможно? Ами, явно е възможно. Партия на трубадура на чалгата да е на второ място. Партия, която няма никаква програма, никой не е виждал лидера и на живо, да е водеща политическа сила в следващия парламент? Ами да, явно е възможно. Сценаристите на задкулисието явно ни предлагат поредния "телевизионен субект" за партийна употреба. Този филм вече сме го гледали. Много пъти. Преживяхме Волен Сидеров, Бареков, "Царя". Сега идва Слави Трифонов. С телевизия от под 2000 абоната. Със сценаристи, които му пишат мъдрите мисли в социалните мрежи и с автобус горили, които го пазят. Човек се пита дали "новият месия" мисли изобщо с главата си ? Трубадурът на мутрите ще ни учи как да се борим с мутрите и мафията.

 

За съжаление на сценаристите някои от участниците в партията на Чалгаря напуснаха и разкриха част от тайните на великата партия "Има такъв народ". Кой как кадрува, оказа се, че това е сестрата на Трифонов, какви велики личности се готвят да стават депутати. Неофициално се твърди, че листите на Слави ще са пълни с фолкаджийки и силиконки. Ами, съвсем нормално е. След като лидерът на "Има такъв народ" е такъв, такива ще са му и депутатите. Българинът е доказал, че на избори настъпва една и съща мотика няколко пъти. Всеки път се оплаква и пак прави същото. Така, че не се съмнявайте. Ще имате удоволствието да гледате фолкаджийте на парламентарните банки. Няма страшно и това ще мине. Преживяхме какво ли не. И Слави Трифонов ще преживеем. То Румен Гечев, министъра на Виденов, който фалира България, четири години раздава морал от парламентарната трибуна. Вместо да търка нара в затвора. И пак ще раздава. Ще гледаме, вече не само по ТВ 7/8, спящите красавици (сценаристите) на Слави как дремят по парламентарните банки.

 

Няма да е за първи път. Но за съжаление няма да е и за последен. В търсене на поредният "месия" ще вкарваме в парламента още такива екземпляри. Дано поне по време на кампанията, между два фолк концерта, чуем програмата за управление на Слави Трифонов. И видим бъдещите му депутати. Че и ако и те са като лидера си, скрит зад мутри, ще ги объркаме с някои други. Да не казвам какви. Щом сме се докарали до тук. Той и "Царят" се запознаваше с депутатите си след изборите. Сигурно и Слави ще направи така на таен кастинг. Да се смееш ли, да плачеш. Да видим кой накрая ще плаче.

 

Още от "Мнения и анализи"

Юлий Москов: Това Народно събрание е просташко сборище на неуки хора, имаме власт на работниците и селяните

При мажоритарните избори се губи гласът на малцинството. Затова при Тодор Живков никога не се позволяваше да има пропорционални избори, добави Москов

Прочетете повече прочетете повече

Анна Александрова, ГЕРБ: Законодателството на една държава не може да се прави според моментната политическа конюнктура

1 лв. субсидия означава партиите да бъдат хвърлени в ръцете на олигарси, да имат неясно финансиране, да бъдат зависими от бизнес кръгове, категорична е Александрова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени