Психиатърът д-р Любомир Канов: Путин е един въоръжен с атомен Шпагин уплашен плъх

Начело на страната ни в този миг, е поставено едно нищожество, познало през живота си единствено кабината на съветския самолет и ароматът на руската партенка в качеството си на постсъветски младши кадър зачислен на столова храна в армейския стол, пише той за Радев

Владимир Путин
Владимир Путин Източник: Цензор.NET
Нека бъдем реалисти.
Светът и частта в която се намира България, ги чакат тежки времена. Кланетата в Буча и разрушаването на християнска Украйна имат не само телевизионна и бързо преминаваща актуалност. ТЕ са предизвестие за побесняване на един народ, ръководен от метафизичен Бес. Докато гледаме телевизора все по-безучастно, съвсем близо до нас, един въоръжен с атомен Шпагин уплашен плъх е готов на всичко, за да бъде неговата воля. Волята на затиснатият в ъгъла плъх. Това е зла и много опасна воля. Начело на страната ни в този миг, е поставено едно нищожество, познало през живота си единствено кабината на съветския самолет и ароматът на руската партенка в качеството си на постсъветски младши кадър зачислен на столова храна в армейския стол. Злощастията идват бързо, когато мнозинството нехае за съдбата си, оставено без истински национален водач. Тази пролет не е само селско-етнически български надлъгвания и измами след деня на Лъжата, съобразно поредния измислен изборен кодекс. Тя е преди всичко жестока съдбоносна война за Донбас, Луганск и вероятно Крим, за Източна Украйна, но всъщност за нас, както и за цяла Европа.
Тази пролет и лято ще бъдат времена на глобални изпитания. Трябва да си много тъп, за да не разбереш, че е време да застанем окончателно с онези, които са на верната страна на историята и човечността.
И това не са руснаците.
 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени