Психиатърът Любомир Канов: Както джихадистите се крият зад жени и деца, когато убиват от засада, така и ленинградският плъх, се крие зад уж богобоязливия и православен руски народ

Путин завлече с "избори" своя идиотизиран от ТВ пропаганда и лъжи народ в съучастие с неговите престъпления

Психиатърът Любомир Канов
Психиатърът Любомир Канов

"Путин окончателно завлече своя идиотизиран от телевизионна пропаганда и лъжи народ в съучастие с неговите престъпления." Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook психиатърът д-р Любомир Канов.
 
Вижте и целия текст:

"Путин окончателно завлече своя идиотизиран от телевизионна пропаганда и лъжи народ в съучастие с неговите престъпления. Този път — с "избори”, които да го легитимират като изразител на "волята” на народа. Тоест, сега вече е виновен целия руски народ и следва да бъде обвинен във военни престъпления срещу човечеството, наравно с Путин. Както джихадистите се крият зад жени и деца, когато убиват от засада, така и ленинградският плъх, се крие зад уж богобоязливия и православен руски народ. И днес този народ трябва да се погледне в огледалото, да се запита защо обичаше Сталин, а сега обича и гласува за този плъх и да си отговори на въпроса:

Какво сме ние?

Морди и мъчители на народите или православни християни? При 80% гласували за Путин, вие отговаряте сами на този въпрос. А този отговор означава не само, че вие колективно отпадате от цивилизованото човечество като народ, но и се обричате на метафизична погибел като християни".

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени