Радостин Василев: Предстои жестока война между ПППП и ДБ

Междувременно тази сутрин стана ясно, че Кирил Петков категорично отказва предизборна коалиция с Христо Иванов и Мая Манолова

Радостин Василев
Радостин Василев

Според бившия народен представител от ИТН Радостин Василев, който обвини Татяна Дончева, че му е предлагала от "500 к", ако партията на Асен Василев и Кирил Петков "Продължаваме промяната" не приеме предложението на "Демократична България" за коалиция, "войната ще е жестока".

 

"Първото предложение за мир е направено", написа Василев във Facebook. Коментарът му е по повод предложението на ДБ към формацията на бившите служебни министри на икономиката и финансите "Продължаваме промяната" за предизборна коалиция.

 

Василев вижда сценариите след предложението така:

"Ако бъде прието, то ПППП не са нищо друго от разклонение на неолибералите с нов и разширен финансов център и откраднат авторитет от Радев и целта е увеличаване на електоралната тежест на ДеБъ чрез подлост.

Ако бъде отхвърлено, това означава, че ДеБъ ще са с 15 депутати и войната ще е жестока.

Колко интересно..."



Междувременно тази сутрин стана ясно, че Кирил Петков категорично отказва предизборна коалиция с Христо Иванов и Мая Манолова. Трябва да дадем пълна демокрация на избирателите да гласуват по цялата палитра - от най-ляво до най-дясно, аргументира се Петков.

 

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени