Росен Йорданов: Кирил Петков говори като холивудска звезда, Дончева се превъзбужда от микрофон

Мая Манолова се превъзбужда, когато види микрофон, констатира той

Росен Йорданов
Росен Йорданов Източник: NOVA NEWS

Преди седмица депутатът от ИТН Тошко Йорданов заяви, че зам.-председателят на НС и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме" е отишла в офиса му, за да го убеждава да разцепи групата на ИТН и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да реализира правителство. Клиничният психолог Росен Йорданов заяви в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS, че фокусът в действията на човек се разделя на мотивация, действия и последствие. "Може г-н Василев да не е видял добре буквата в бележката с "500к". Тя може да се отнася за "килограма", "калории" и "кандидати".

 

По думите му Радостин Василев е опитен адвокат. Той със сигурност си е давал сметка, че не може да докаже твърденията си, но е осъзнавал, че ще предизвика ефект. На мен вече не ми е смешно. Миналата година по това време споделих, че влизаме в цикъл от избори. Целите на протеста бяха да се докаже, че нищо не можем да направим, че нищо не става от нас". 

 

"Зрителите не се задълбочават в това какви хора стоят зад депутатите. Освен това - има групова динамика. Очевидно има голям апетит за красноречие и остроумие. Тошко Йорданов е майстор на метафорите, а Мая Манолова се превъзбужда, когато види микрофон. Това е като абстиненцията при  ексхибиционистите, които обичат да се разкриват, когато са пуснати на свобода. Тя обаче обобщава образа на целия образ на празнодумието", заяви психологът Росен Йорданов.

 

Според него Кирил Петков би се харесал на всички страни. "Всичко, което той казва, го неутрализира. При него има вокален далтонизъм, едно провлачване, както при холивудските звезди, които говорят с апломб. Когато Петков коментира със загриженост за важна тема, все едно чувате кинозвезда, която се хвали с поредната си награда", каза още Йорданов.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени