Румен Радев копира Кадафи в Залцбург - води си жена-бодигард

Радев и Десислава стреснаха с "перки" австрийската президентска двойка

Румен Радев и Десислава Радева в Залцбург
Румен Радев и Десислава Радева в Залцбург

Наказваният многократно провален бивш пилот Румен Радев, който от 2016 г. е президент на България (инсталиран от ген. Решетников) и неговата бивша съпруга, за която беше набързо оженен през същата 2016 г., стреснаха с необяснимо пъчене и перчене официалните гости в Залцбург.

 

Радев и съпругата му се разходиха на държавна сметка до родното място на Моцарт, за да гледат операта "Дон Жуан" (Don Giovanni) в рамките на Залцбургския музикален фестивал. Според администрацията на Радев, която анонсира събитието преди ден, той щял да ходи да гледа "Дон Джовани". На български името на класиката на Моцарт е "Дон Жуан".

 

Очевидно е, че зелените чорапи, с които главният зелен чорап наводни президентската администрация, са с доста ниска обща култура. И държат това да стане известно на всички. 

 

Румен Радев и Десислава Радева в Залцбург
Румен Радев и Десислава Радева в Залцбург Източник: Facebook

Това пъчене и перчене даде основание на зевзеци да попитат във Фейсбук дали пък не сме свидетели на римейк на знаменития герой на Алеко Константинов - всичко е толкова "deja vu".

 

В свои коментари на излагацията политически анализатори се шегуваха, че Радев вероятно се опитва да копира Кадафи, защото си е довел бодигард-жена. Пъченето и дуенето на перки от двамата достигна наистина комични размери и за пореден път изложи страната ни от една двойка, която няма елементарно панятие за протокол и публично поведение. 

 

 

Още от "Мнения и анализи"

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Росен Йорданов: Популистки партии от опозицията, които разпространяват слухове за мигрантите, си играят с кибрит до купа

Според него на такива въздействия се поддават млади хора с колебание в самочувствието, в самооценката, "защото най-чувствителни на тази тема са младите хора, които не са информирани"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени