Съветникът на Зеленски Михаил Подоляк: Същността на "руския свят" е да заплашва, да граби, да убива, да насилва, да краде и мародерства (ВИДЕО)

След 6 месеца ще се разхождам на крайбрежната улица в Ялта, прогнозира той

Михаил Подоляк в ефира на телемаратона Freedom
Михаил Подоляк в ефира на телемаратона Freedom Източник: Скрийншот/Youtube

Крим ще бъде освободен след 6 месеца. Това заяви съветникът към канцеларията на украинския президент Михаил Подоляк в ефира на телемаратона Freedom. Той обеща лично да пристигне в освободената Ялта.

 

"След шест месеца ще отида на крайбрежната улица в Ялта, имам си там едно любимо място, обещавам ви, че непременно ще си включа телефона и с вас ще си поговорим какъв трябва да бъде свободен Крим. Оттам ще са си отишли всички руснаци, които окрадоха нашето имущество, тъй като същността на "руския свят" е да заплашва, да граби, да убива, да насилва, да краде и мародерства", отбеляза Подоляк. 

 

Той излази убеждението си, че Украйна ще си върне Крим единствено по военен път. Ако полуостровът не бъде освободен, войната би могла да пламне отново след време.

 

"Крим трябва да бъде освободен,преди всичко по военен път, тъй като тази интензивност на войната, нейният нелинеен характер предполагат само военно освобождаване на всички окупирани територии. Ние, разбира се, ще се стремим към деокупация на всички територии, вкл. Крим. Иначе ще последва реваншизъм, нова война, тъ като Русия ще използва този анклав за провокации и ще се опитва да вземе реванш за загубената днес война", подчерта Михаил Подоляк. 

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени