Севделина Арнаудова: Кирил Петков е политически немощен и некадърен!

За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен

Севделина Арнаудова
Севделина Арнаудова

За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво. Това написа във Фейсбук Севделина Арнаудова, бивш директор на пресцентъра на правителствата на Бойко Борисов.

 

Повод бе изявлението на Кирил Петков по-рано днес, когато той спомена джип, който бил даден от фирмата "Аркад" на съпруга на Арнаудова. Петков стана смешен с глупавото повтаряне на изтъркани опорки и до болка втръснали мантри, които вече не впечатляват никого.

 

Ето как му отговори Севделина Арнаудова:

"За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!

Ще напомня, че такива джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на "Булгартрансгаз". Но проблемът не е в джипа, а в човека - тоест в мен!

Договорите за ползване на въпросните джипове - пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта Балкански поток, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша".

 

Постът на Севделина Арнаудова
Постът на Севделина Арнаудова Източник: Скрийншот/Facebook

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени