Севделина Арнаудова: Кирил Петков лъже!

Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с "джипа-подарък"

Севделина Арнаудова
Севделина Арнаудова Източник: Facebook

Севделина Арнаудова
Фейсбук

Уважаеми господин Кирил Петков,
преди време казах, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на семейството ми е подарък, това няма да стане истина.
За пореден път ще повторя - лъжете! Кирил Петков лъже!
Нека да изиска от министъра на енергетиката (като принципал на "Булгартрансгаз") документите, които доказват, че въпросният автомобил не е подарък, а е предоставен с договор за ползване на дружеството "Булгартрансгаз", в което съпругът ми все още работи.
Втората Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е марката на автомобила - "Рейндж роувър". Съветвам Ви да проверявате добре фактите преди да се появявате публично и да изричате неистини. "Рейндж роувър" в гаража ни никога не е имало.
Третата Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е, че се "справяте добре". Явно скоро не сте ходил пеша и нямате възможност да усетите народната любов, докато се движите с джиповете, договорени от Бойко Борисов за НСО-апоропо със същите договори за ползване.
Последно, Кирил Петков, трябваше да проверите добре и гаражите на директорите на енергийните дружества, защото се оказва, че сте пропуснал някой друг джип. Сигурна съм, че и тогава сте бил добре запознат с фактите, които обаче удобно премълчавате.
Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с "джипа - подарък". След това аз ще говоря, където трябва, за да защитя името си от тази клевета!
А сега, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да проверите фактите!
И спрете да плашите с арести и затвор, защото заприличвате на един бивш силов министър. Между другото говорите толкова неразбираемо, колкото и той.
 

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени