Слави Трифонов: Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов

Спомняте ли си как се беше снимал пред централата на ДПС и крещеше “Нито глас за Пеевски"? И, в крайна сметка, сгушен в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Във връзка с разразилия се днес скандал в Народното събрание между депутати за меморандума ПП/ДБ, ГЕРБ-СДС, новото правителство, ротацията, изборите, лидерът на "Има такъв наред" Слави Трифонов направи коментар по казуса.

 

Ето какво сподели той, във фейсбук профила си, видя Zonanews.bg:

Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян Пеевски, която гласи: "Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми." Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов. Министър на Бойко Борисов, защитник на свободата на плажа на Ахмед Доган, авторът на лъжата, че аз съм дългата ръка на ДПС, въобще, борец срещу присъствието на ДПС в българското политическо пространство.

Спомняте ли си как се беше снимал пред централата на ДПС и крещеше "Нито глас за Пеевски"? И, в крайна сметка, сгушен в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да приключи политическата му кариера, заради лъжите, заблудите, измамите, липсата на достойнство, липсата на всякакъв срам, абсолютната наглост и дебелоочие.

Би трябвало неговите избиратели да го изгонят от удобния стол на политик и техен представител. Но, това едва ли ще се случи. Защо? Не знам. Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа. Ще кажа клише, но то е абсолютно вярно за ситуацията - щеше да е адски смешно, ако не е толкова тъжно.

Просто сега, всеки път като видя физиономията на Христо Иванов ще си представям как седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делят Пеевски и пие мазно турско кафе. Или поне аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени