Спас Гърневски: Докога ще позволяваме на миризливия руски ботуш да ни тъпче?

Компетентните ни власти незабавно да изгонят по надлежния ред от страната ни руската посланичка Елеонора Митрофанова

Спас Гърневски
Спас Гърневски Източник: Zonanews

Спас Гърневски, специално за Zonanews.bg

 

Неуважаеми г-н президент Радев, и г-н премиер Петков. Налице е гнусна провокация на руската посланичка в Родината ни, срещу волята  на Столичния общински съвет. Тя си е присвоила ролята на кремълски генерал-губернатор, позволява си обструкции във връзка с решенията на Софийския общински съвет за наименования на алеи и пространства около руското посолство в София и вие сте длъжни да реагирате светкавично и недвусмислено.

 

Ако България наистина е свободна, демократична и  независима европейска страна, компетентните ни власти незабавно да изгонят по надлежния ред от страната ни руската посланичка Елеонора Митрофанова. София се управлява от демократи, избрани от интелигентните жители на столицата ни, а не от илитерати и Путински мародери!  

 

Чашата отдавна преля. До кога ще търпим руската арогантност в родината на Левски, който ни бе завещал: "Помнете, трябва да се освободим сами, защото който ни освободи, той ще ни зароби"! Надявам се, че все пак няма да доживеем поредното си "освобождение"? От решението Ви по тази интервенция срещу демокрацията в страната ни ще стане ясно дали сте българи, или руски марионетни подлоги!

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени