Стефан Ташев: Кирето превърна парламента в "гумен печат" на изпълнителната власт

Когато си вкарал в Народното събрание приятели, приятелки и фенки и покрай тях някакви комсомолци и друг сбирток, те чакат неприятни моменти, пише Ташев

Стефан Ташев
Стефан Ташев

Стефан Ташев, журналист
Фейсбук

 

Малък коментар по страстите за тока днес. Първо истерията с КЕВР е напълно излишна. Тази игра на добро и лошо ченге се играе вече толкова години....КЕВР, ДЕКВР, мевър предварително се разбира с доставчиците за цената на тока, парното , газът и водата. Примерно за 20% увелечение на тока. След което доставчиците обявяват, че искат увеличение 40%, народът настръхва и добрият КЕВР казва неееееееее, никога. И сваля "цените" на 20% увеличение. Така са доволни всички. Колкото до парламента. Когато си вкарал в Народното събрание приятели, приятелки и фенки и покрай тях някакви комсомолци и друг сбирток, те чакат неприятни моменти. Говоря за ПГ на несъществуващата ПП. 
Всеки парламентарен репортер ще ви каже, че НС работи благодарение на десетина юристи от всички групи, които подготвят правилници и законопроекти и ги защитават в комисии и в зала. 
Само, че Кирето, понеже е хай-левъл, ще изтегли всички приятели, и приятелки в изпълнителната власт. И, както се видя днес, в парламента ще останат комсомолци и останалия сбирток. Които не знаят какво правят там. Тепърва ще има безумни гласувания, които после ще се отхвърлят по нареждане на "Дондуков"№1 и "Дондуков"№2.  А президентът Радев казваше, че Борисов бил превърнал парламента в "гумен печат" на изпълнителната власт.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени