Торос Торосян: Дано всички копейки и русороби в България видят какво е да си с Рycия и да се надяваш на помощ от нея!

Дано нашите лизaчи на рашки подметки осъзнаят, как pyckите "братя", настройват арменци срещу арменци, за да върнат на власт техните си марионетки и да инсталират правителство, което изпълнява техните желания

Торос Торосян
Торос Торосян

Дано всички копейки и русороби в България видят в лицето на АРЦАХ (Нагорни Карабах) ,  какво е да си с Рycия и да се надяваш на помощ от нея! Дано всички pycoфили в България, да гледат, как страдат арменците от Арцах, само защото са виждали  съюзник в Рycия!
Дано да осъзнаят, как класическото действие на фалшивия брат - Раша, е да се съюзи с твоя враг и да те продаде за своята си изгода!
Дано видят, че никога не можеш да очакваш добро от тази страна - Раша, а само предателство!
Дано осъзнаят, че всички действия на рашките през всичките тези години, са били с цел да поддържат гореща зона в Нагорни Карабах, за да си осигурят присъствие и коридор и да могат да разделят и изнудват!
Дано разберат как действа Раша, създавайки хиляди свои агенти на територията на АРЦАХ (Нагорни Карабах), с единствената цел, да промиват мозъците на местните с отровна пропаганда и да създават структури, които се задействат против страната "гостоприемник” точно в момент, в който е най-слаба.
Дано видят, как рашките захранват местните русороби, за да работят за тях!
Дано нашите лизaчи на рашки подметки, осъзнаят, как pyckите "братя”, настройват арменци срещу арменци, за да върнат на власт техните си марионетки и да инсталират правителство, което изпълнява техните желания!
Дано видят страданието на арменския народ сега, как над сто хиляди, напускат завинаги  родния си дом и земя.
Как умряха хиляди младежи, на по двадесетина години, защото Раша попречи да се случи договор между арцахците и азерите.
Дано почувстват какво е да гледаш, как се разрушават хилядолетните християнски храмове, построени от дедите ти, прекрасните църкви, изградени от червения арменски камък и пълни с изящни произведения на изкуството, създадени от ръцете на грандиозни арменски майстори за прослава на Бог.
Дано видят, как се чупи хилядолетния арменски Хачкар ( голям каменен къс, с издялан като бродерия кръст ), за да се събудят.
Дано, ама надали !

 

 

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени