Тошко Йорданов се гаври с адвокатката на "Мултигруп" Дончева: "Минетка ...ъъъ ... минутка за откровения на една комунистка"

Преди няколко седмици под ударите му попадна Христо Иванов от ДБ

Татяна Дончева в зимна премяна
Татяна Дончева в зимна премяна Източник: Zonanews
Профилът на председателя на ПГ на ИТН  Тошко Йорданов в Туитър продължава да хейтва здраво потенциалните уж "партньори" на партията на чалга певеча Слави Трифонов. След като преди няколко седмици под ударите му попадна Христо Иванов от ДБ, днес "жертви" се оказаха Татяна Дончева и Николай Хаджигенов от ИБНИ.

Татяна Дончева като адвокат на
Татяна Дончева като адвокат на "Мултигруп" заедно с Илия Павлов Източник: Zonanews
Бившата адвокатка на групировката "Мултигруп" е наречена освен "комунистка" (100 процентова истина, бел. ред.) и "минетка" (верифицирани доказателства все още няма, бел. ред.). А по отношение на Николай Хаджигенов Тошко Йорданов задава реторичния въпрос "Колко глупост има по тоя свят?". 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени