Това не е президент, това е срам за България!

Когато гласувате „Напук“ и „Анти“, получавате Румен Радев

Фигурантът хапе най-лошо, когато си отива
Фигурантът хапе най-лошо, когато си отива Източник: zonanews.bg

Иван Михайлов, Breaking.bg

Минали са едва няколко дни от началото на новата 2021 година, но президентът Румен Радев троши рекорди по глупост и чупи тъпомера с неадекватните си действия. Единствената добра новина е, че 2021 година ще е последна за обитателя на „Дондуков“№2.

След новогодишната злоба, омраза, ръкомахане от екрана и след изцепките с новите „бунтари“ и „братството на почтените хора от площадите“ на границата между старата и новата година все си мислех, че това е върхът на простотията и неадекватността на този човек, избран за обединител на нацията. Оказа се груба грешка.

Днес Радев изкачи „нови върхове“ на наглостта при организираните от него срещи с щаба и медицинските лица за изборите.

Няма такъв гьонсурат! Наистина. Да използваш безплатното време на БНТ, за да правиш предизборна пропаганда и сееш омраза, когато българинът е седнал на трапезата и чака с надежда новата година е истинска наглост ! Само преди месец Радев обяви датата на изборите-щял да ги насрочи за 28 март. Сега почна консултации и даден заден. За съжаление според конституцията в ръцете на този неадекватен човек е правото да издаде указ за вота.

Но той и това не може да свърши. И това. Как месец по-късно се сети, че има епидемия от коронавирус ? Нали цялата 2020 година се подиграваше с „щама от Шипка“, с „ограничаването на правата на българските граждани“ и „неадекватните мерки на правителството“ ? Как излезе с вдигнат юмрук, за да поощрява протести и масово струпване на хора без предпазни средства цяло лято ? И сега се сети, че коронавирусът може сериозно да навреди на предизборната кампания, а и на самия вот.

И то без да си мръдне пръста, за да помогне с нещо за борбата с вируса. Да припомним, че Румен Радев и цялата му администрация, десетки секретари и съветници, се изпокриха в най-тежките месеци. Нито вопъл, нито стон. На въпрос защо не са се включили в помощ наглият Радев заяви, че жена му раздавала мартеници в Трънско.

Няма такъв наглец! Това не е президент на България, това е срам. Спомнете си „естонската афера“ и позорното му изгонване от Талин, където се яви контактен със заразени, което бе скрито от гостите му. Спомнете си банкета на ВВС, след който цялото ръководство на военната авиация бе извадено от строя и напълни ВМА.

И този човек в началото на тази година се сети, че има коронавирус. И, че има избори. Първо парламентарни, после, слава богу, президентски.

Има и нещо хубаво в цялата тази трагикомедия. Излъчването на живо на изпълненията на Радев в президентството.

Както лятото се опита да нападне ръководството на МВР заради протестите, сега атакува хората от щаба и Министерство на здравеопазването, които от години не знаят почивен ден.

И в двата случая получи звучни шамари. Едно е да ръкомахаш за новогодишната реч след 100 дубъла или да говориш пред подбрани репортерки. Друго е на живо. Тогава всичко лъсва. Както и в „Панорама“, така и сега. Вижда се колко неадекватен е този човек, попаднал случайно на най-високия пост в държавата.

Слава богу, че той няма да назначава служебно правителство, с което да ръководи еднолично страната. Този сценарий се провали с гръм и трясък. И Радев остана капо. Защото не се разбра какъв точно иска да бъде. Държавен глава или водач на протести като опозиционен лидер. И двете не му се получиха. Дори другарите от „Позитано“№20 взеха да се ослушват за друг кандидат след неадекватните му изпълнения.

Както не му се получи почти петгодишното управление. Пет загубени години за България. С човек, който ще остане в историята като отрицание на държавата, която уж трябва да обединява. Злобарят от „Дондуков“№2. С огромно его и нулеви възможности.

И този образ не може да бъде променен от масовата пропаганда в интернет в негова полза. Не безплатна, разбира се.

Избран „на пук“ и при гласуване „анти“. Затова уважаеми българи като дойде време за избори мислете с главите си!! Сега пак ви предлагат „анти“. И после да не се биете в главата като вкарате в парламента Хиджигенов и Мая Манолова, Слави Чалгаря и Христо Лодкаря.

Тази „комбинация“ подейства в някои столични райони с мотото „Всички срещу ГЕРБ“ на местните избори миналата година. И получихте Делян Георгиев от БСП, който без никакво разрешително възстанови паметна плоча на комунистически терористи. Получихте и още десетина неадекватни кмета от „Да, България“, които вместо да се грижат за районите си се занимават с протести. Или „десни“ съветници, които спъват проекти за милиарди в угода на своя личен бизнес.

Така, че българино мисли !

Още от "Мнения и анализи"

The Economist: Доналд Тръмп е най-голямата заплаха за човечеството през 2024 г.

Какво би означавала победа на Тръмп на президентските избори в САЩ следващата година в свят, в който Русия, Китай и Иран координират усилията си за изграждане на нов световен ред

Прочетете повече прочетете повече

Д-р Любомир Канов: Америка взе от мен всичко, което можех да ѝ дам и аз получих от нея онова, което бях заслужил

Срещу годините, които посветих на своята работа и практика в Америка, аз получих заслуженото си място в тяхното общество, тяхното уважение и запазих личното си достойнство, което през всичките 40 години живот преди да емигрирам беше потъпквано в родната България

Прочетете повече прочетете повече

Прегръдката на Путин с Хамас е най-сериозното предупреждение за русофилите в Европа

Фактът, че Путин накара тези терористични чудовища да дойдат на официално посещение в Москва след това, което направиха на 7 октомври, трябва да разубеди всеки, че владетелят на Кремъл и неговият режим имат нещо общо с християнската религия или цивилизация като цяло

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени