Това парче лой с жабешки очи, което заедно със злощастния скулптор, носач на ковчези с лигавата уста и с налудничавият адвокат с хитлеристки бяс в перчема, е ….

Психиатърът Любо Канов коментира бащата на фейк новините Арман Бабикян

Арман Бабикян
Арман Бабикян

Д-р Любо Канов

Фейсбук

 

Общо взето обичам и ценя арменците и мисля, че те са много добра част от българския народ. Както и от американският, впрочем.

Но това парче лой, което заедно със злощастния скулптор, носач на ковчези с лигавата уста и с налудничавият адвокат с хитлеристки бяс в перчема, е наистина позор за арменците.

Типичен тролски провокатор и производител на медиен фейк стои в национален ефир постоянно и бълва токсични измислици, релативизира всяка истина и върти жабешките си очи, преструвайки се на загрижен обществен умник.

Скулптурът вместо гробарското яке поне надена вратовръзка и се скри успешно в кабинета на министър като част от взвода на руския резидент-президент, с добра заплата и нулева дейност. Поради това, че често е канен в екрана на националната телевизия продължава да произвежда токсини публично и безсрамно.

Няма ли кой да го премахне оттам?

Защитник на правдата? Просто един предизвикващ презрение и отвращение "отломък от храбър народ мъченик”.

Срам за арменците и за българите.

 

Още от "Мнения и анализи"

ISW: Ограниченията в материалната база ограничават възможностите на украинските сили да провеждат ефективни отбранителни

И с ограничени ресурси Украйна удържа на руския напор, пишиат в ежедневния си анализ от вашингтонския Институт за изследване на войната

Прочетете повече прочетете повече

Радомир Чолаков: ПП-ДБ измислиха тази схема с шорт-листа, за да се отнеме правото на президента да назначава кабинет

Ние от ГЕРБ-СДС имахме едно единствено предложение и то беше: въвеждане на принципа за непрекъсваемост на законодателната власт, тоест, Народното събрание да не се разпуска, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени