Троцкистът и соросоид Дайнов: В България се случи "културна революция"! "Възраждане" да бъдат цензурирани

Хората гласуваха и за Адолф Хитлер... Вижте какво става, каза още той

Сорос и Дайнов през 1998.jpg
Сорос и Дайнов през 1998.jpg Източник: Zonanews

"Хората, които формират правителство в момента - "Продължаваме промяната" и не само те - са продукт на една културна революция, която протече в България и тя е трайна. Тази културна революция е основното нещо, което определя политиката оттук нататък. ... От пролетта на 2019-а година аз усетих, че вече се разместват пластовете в главите на хората". Това заяви пред БНР  троцкистът и любимец  на Секретариата на ЦК на БКП Евгений Дайнов.

 

"Рисковете за новата коалиция са при първото сътресение някои от по-старите политици, които са с по-печално схващане за света, да истерясат и да започнат обичайното политическо поведение - да крещят и обвиняват. Това е рискът", коментира той. Според него е много важно новото правителство да има бързи резултати, защото "резултатите са онова нещо, което убеждава хората, че има смисъл да стиснат зъби и да продължат напред".

Той прогнозира управляващата коалиция да има комфорт от страна на общественото мнение.

 

"Очаквам прокуратурата да спре да функционира все едно има политическа власт. Тя заграби политическа власт, която не ѝ принадлежи, още при Сотир Цацаров. Очаквам тя да изплюе политическата власт, която погълна неправомерно", заяви той.

 

Дайнов добави, че не намира нищо нередно в това служебни министри, които се справят добре с работата си, да останат и в редовното правителство.

 

Неговото мнение за 7-ата парламентарна партия - "Възраждане" - е да не ѝ се дава трибуна за изява: "Хората гласуваха и за Адолф Хитлер... Вижте какво става".

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени