Цвета Караянчева: Ако има задкулисие, представата му за хумор е доста зловеща

Грозното лице на хаоса се демонстрира от служебното правителство

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева Източник: ПП ГЕРБ

"Горим. Буквално и преносно. Хора загинаха, Бог да ги прости. Болниците отново започнаха да се пълнят, в началото на четвъртата вълна сме и прогнозите са плашещи. Индустрията хлопва кепенци заради непосилно скъпия ток. Планът за възстановяване и развитие май го забравихме по чекмеджетата.

 

На този фон "ангелоподобното" служебно правителство взима тежкото решение да направи работна група. Без да се отдалечава от жълтите павета, че много жега тия дни. Не цялото правителство, де. Чиновникът Кацаров, който отмъсти на личности като Балтов и Кантарджиев за таланта и професионализма им, е в заслужена отпуска".

 

Това коментира във фейсбук председателят на 44-то НС и бивш депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева. "В това време тънкообидните лидери на протестните партии си разменят постове във Фейсбук. В моменти като този, когато българите имат нужда от подкрепа, протегната ръка и бърза реакция, едните не могат да и излязат от рамките на строевата си подготовка, другите не могат да вдигнат очи от пъпа си", сподели тя в поста си във фейсбук.

"Ако има задкулисие зад тези сценарии, трябва да признаем, че представата му за хумор е доста зловеща. Но по-скоро става дума за нещо далеч по-просто. За бездушие, безотговорност и пълна неспособност да се управлява държава. Грозното лице на хаоса", завършва тя.


Още от "Мнения и анализи"

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Росен Йорданов: Популистки партии от опозицията, които разпространяват слухове за мигрантите, си играят с кибрит до купа

Според него на такива въздействия се поддават млади хора с колебание в самочувствието, в самооценката, "защото най-чувствителни на тази тема са младите хора, които не са информирани"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени