Вървим към силово обединение на нацията

Не това имах предвид като пишех, че е необходимо

Асен Василев, Борислав Сандов, Георги Гьоков
Асен Василев, Борислав Сандов, Георги Гьоков Източник: Zonanews

Живка Кехайова, Zarata.info

 

Вицепремиерът Асен Василев постигна изумителен успех в обединяването на бизнеса – днес всички големи работодателски организации обединено искат извинение от него заради мнението, че трябва да бъдат изчегъртани от пазара всички лоши работодатели, които не могат да дават високи заплати. Обедини и икономическите анализатори – днес всички обясниха, че проектобюджетът му е толкова ляв, та няма накъде и ще доведе до съсипия – дори левите анализатори са втрещени. 

 

Вицепремиерът по въпросите на климата Борислав Сандов и социалният министър Георги Гьоков обединиха социално слабите – Сандов обяви, че разговарят за премахването на помощите с дърва и въглища за отопление на най-бедните, за да им помогнат да дишат по-чист въздух. Безпокоя се, че тази прослойка хора пет пари не дават за въздуха, надяват се просто да оцелеят някак. Останалата част от целокупния български народ е обединен от инфлацията, която им обещаха, включително от трибуната на Народното събрание днес, че не само няма да намалее, но и ще се увеличи за необозримо време.

 

Вярно, финансовият ни министър каза, че него инфлацията не го тревожи – вярваме му (все пак личната му сделка с китайците е била повече от успешна), но повечето от нас се тревожат – нямаме какво да предложим на китайците. Виж ти какви способи за обединение знаели момчетата – яко ефикасни, а аз си мислех за някакви общи ценности, общи цели и проекти – бадева история. Друго нещо си е наистина чуждоземското образование.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени