Великотърновски БСП манипулации в Лечева стайл

Според прессъобщение на местните социалисти, "27 кметове от област Велико Търново" написали писмо до Нинова, Весела Лечева да е водач на листата с кандидати за народни представители на БСП във Велико Търново

Весела Лечева

Весела Лечева

Източник: БСП
Писмото до Нинова

Писмото до Нинова

Писмото до Нинова``

Писмото до Нинова``

Весела Лечева
Писмото до Нинова
Писмото до Нинова``

Антон Тодоров

БСП са шампиони по лъжи, манипулации и измами. В това едва ли може да има съмнение, но никога не е късно тези антибългарски елементи да докажат, че могат повече. Дори и с цената на демонстративно излагане, вкл. чрез откровени инсинуации в полза на един или друг свой функционер. В конкретния случай става дума за Весела Лечева. 
"Правилното решение за БСП е световната шампионка и почетен гражданин на старата столица Весела Лечева да поведе отново листата на социалистите във Велико Търново. Това написаха до лидерката Корнелия Нинова и до Националия предизборен щаб 27 кметове от област Велико Търново". Това гласи прессъобщение от местните социалисти. Първото, за което се сеща човек е, че в област Велико Търново няма толкова общини. Общините там са 10 (десет) и БСП имат кметове в едва половината от тях. Добре, казвате си, може би са се подписали и част от кметските наместници. Истината е, че няма нищо такова. Погледнете имената и позицията на подписалите - там има всичко на всичко няколко кмета. Има още няколко зам.кмета от тези две общини, един зам.-кмет от Златарица и всичко друго не са кметове, а председатели на общински съвети и общински съветници. 

Писмото до Нинова``
Писмото до Нинова

Не разбирам защо не са си написали онова, което се съдържа като действителна, а не фейк информация. Например - "Няколко кмета от област В. Търново и няколко зам. кмета подкрепиха Весела Лечева за водач". Много им се харесва на другарите да представят желаното за действително. Чудно ли е тогава, че фейк сайтовете в огромното си мнозинство никога, по никакъв начин не атакуват висши функционери на БСП или техни депутати, техният президент и т.н. Интересно е как тези кметове на доста бедни общини застават зад човек, който е наследник на един от най-едрите приватизатори, какъвто е нейният съпруг Манол Велев, който от 2005 г. е половин човек, след като го простреляха в главата и оцеля по чудо. 

Това е останало днес от завод Истър-ССМ-Тутракан
Това е останало днес от завод "Истър-ССМ" в Тутракан

Такива като Весела Лечева често твърдят, че България изглеждала като след война! Това е нечувано безсрамие, гьонсуратлък и наглост. Ето една снимка какво е останало от някогашния завод с 1200 работници "Истър-ССМ" в гр. Тутракан, след като е приватизиран от Манол Велев, съпруг на днешната социална другарка Весела Лечева.

Днес публикувам снимка от друго предприятие, приватизирано на 4 септември 2000 г. от дружество "Компласт Трейдинг" ООД- София, със 70% участие на същия Манол Велев. Става дума за някогашния химически гигант "Ком"-Берковица. Веднага след като Манол Велев приватизира завода, започва бързият упадък на дружеството и източването на средства и имущество. Днес заводът изглежда така - КАТО СЛЕД ВОЙНА. Където минат цоциалисти, трева не никне. 

Това е останало от завод Ком-Берковица
Това е останало от завод "Ком"-Берковица след приватизацията на "цоциалисти"



Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени