Виктор Димчев: Докато българите масово кльопаха салам Камчия и ходеха на бунгалата в Китен, майката на Христо Иванов беше марксист-реформатор, бащата на Кирил Петков емигрира в Канада, а Атанас Атанасов и Бойко Рашков градяха кариери в живковите репресивни служби

После Свиленски отстъпи жена си на Румен Радев, Решетников го посочи на Нинова, а той стана по-нисък от Путин, пише журналистът

Виктор Димчев
Виктор Димчев Източник: Facebook
Виктор Димчев, журналист и продуцент
Фейсбук

Ако правилно съм разбрал, Митрофанова и Решетников са свалили правителството на Нинова и Петков.
Съвсем по същия начин в началото на прехода ни убеждаваха, че СДС е сглобка на Москва, а истинските пазители на родната демокрация са другарите на Луканов и Младенов.
Тогава те бяха младите реформатори. Едва след тях дойдоха експертите на Беров, специалистите на Виденов, за да се стигне до 1997-ма.
След това властта отиде при Костов и Първанов. Досиетата се покриха окончателно, активите на държавата се раздадоха на свои хора.
Тогава дойде Царя, който направи коалиция с БСП, с което приключи политическата си кариера след точно един мандат.
Борисов изкара три, през 2 от които беше в открито съдружие с демократите/реформаторите, които снощи се прегърнаха с бившите комунисти на площада.
И докато разсъждавате над темата има ли бивши комунисти, е добре да знаете, че докато българите масово кльопаха салам Камчия и ходеха на бунгалата в Китен, майката на Христо Иванов беше марксист-реформатор, бащата на Кирил Петков емигрира в Канада, а Атанас Атанасов и Бойко Рашков градяха кариери в живковите репресивни служби.
После дойде 2013, Нинова и Маяма гласуваха Пеевски за шеф на ДАНС, а демократите от ГЕРБ и ДСБ свалиха Орешарски.
После Свиленски отстъпи жена си на Румен Радев, Решетников го посочи на Нинова, а той стана по-нисък от Путин, чак до сега, когато ремонтираме на думи танкове на Украйна, управлявани от децата на Комсомола.
Хубаво е тия завои да се знаят, иначе хората масово се объркват и се стига до парадокса демократи да организират протести на комунисти, които грабят държавата, маскирани като бойци срещу мафията.
 
Постът на Виктор Димчев
Постът на Виктор Димчев Източник: Скрийншот/Facebook

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени