Виктор Димчев: Появи се новосглобена пропрезидентска партия, която да руши и пак да имаме служебен мандат на новия силен човек

Следващият път ще ни сервират още едно президентско блюдо, и така до края на мандата, когато преходът към президентска република ще е само спомен от сън с вкус на Пеканов

Румен Радев
Румен Радев Източник: Zonanews

И на предстоящите избори ще бъде спазена традицията от последните няколко, а именно да се появява новосглобена пропрезидентска партия, която моментално е припозната от медии и получава представителство в НС. Така беше с ПП, БВ, а сега и с Левите. 

 

Нейната роля ще е отново да руши, за да може пак и отново да имаме служебен мандат на новия силен човек. Следващият път ще ни сервират още едно президентско блюдо, и така до края на мандата, когато преходът към президентска република ще е само спомен от сън с вкус на Пеканов.

 

Всички лоши ще са разпилени, всички добри ще се приберат под крилата на самолета, който ще се вдигне и ще разпръсне светлото бъдеще като кемтрейл върху цялата българска земя, която бавно ще се понесе на изток, където я очакват с отворени обятия, нефт на корем, евтино парно и други готини работи. 

 

И след като се възродихме (Алтернатива за българско възраждане, Възраждане, Възраждане на отечеството), вече можем да се обединим, примерно в Единна България.

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени