Владимир Зарков: Ако съм на мястото на Кики, Рики, Сульо, Пульо, Спас и генерал Танас, щях да съм много притеснен, че Бойко пак облече шлифера

Добрата новина за тях е, че ще има за какво да го хванат на 3-и април

Бойко Борисов с кожено манто от времената в МВР
Бойко Борисов с кожено манто от времената в МВР
Владимир Зарков
Фейсбук

Ако съм на мястото на Кики, Рики, Сульо, Пульо, Спас и генерал Танас, щях да съм много притеснен, че Бойко пак облече шлифера. Добрата новина за тях е, че ще има за какво да го хванат на 3-и април. Лошата новина за тях е, че така се обличаше, когато водеше най-жестоките си битки.
 
Тези така и не проумяха, че Борисов има стотици спечелени битки на улицата. И когато улицата те е направила N1, няма как да те бутнат някакви пилета от харвардски инкубатор. Не и със сила! Апропо, много ми е интересно шлиферът на Борисов днес какви спомени е възбудил у Бенатова, Лора Кита, даже у Цветанка Ризова... Те си знаят!
 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени