Юлий Москов: Радев, събуй си зелените чорапи бе, човек!

Рашков е маша на Радев, коментира Москов

Юлий Москов
Юлий Москов Източник: NOVA

Ерих Мария Ремарк казва в едно от своите произведения: "Прост ум и сложно схващане за чест". Все едно е гледал снимката на офицера Радев, коментира в предаването "Пресечна точка" журналистът Юлий Москов. "Защо искат да разрушат и Александровска болница, това ли им е работата на тези хора от служебното правителство", попита той.

 

"Не му е работа на това служебно правителство да прави тези неща. Тези хора са за месец и една седмица. Те трябва да направят две неща: да проведат изборите и да внесат Плана за възстановяване и устойчивост в Европейската комисия", каза журналистът. 

 

Юлий Москов коментира и клеветите на Бойко Рашков. "Бойко Рашков и Бойко Борисов не са на един ринг. Те нямат общ спор. Рашков е една обикновена маша в ръцете на офицера Радев - момче за мръсни поръчки. Случващото се е унизително за България. Рашков като следовател знае как се провежда следствие и как се събират доказателства, кое е факт и кое клевета. Знае как се контролират СРС-та, но той се занимава с клевети и не показва доказателства, говори небивалици. Става въпрос за ментални проблеми. Може би има изкривявания", категорично заяви Москов.

 

Според него е странно, че Рашков не внася нищо в прокуратурата, а обикаля като цветарка студиата. "Когато беше началник на следствието, гражданинът Рашков написа жалба до началника на следствието Рашков срещу мен. Образуваха се две следствени дела срещу мен. На такъв човек не мога да вярвам", сподели личен опит от контакти с Бойко Рашков Юлий Москов. Той каза още, че Румен Радев е извадил и назначил много хора от ДС.

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени